Estelle opent Lovely by Ellen

25 august 2014
Heemstede

De Binnenweg is een nieuwe damesmodezaak rijker. Een paar weken geleden opende Ellen de Wit haar boetiek op nummer 4. 'Vanaf de eerste dag is de belangstelling groot en krijgt zij veel complimenten over de winkelinrichting en de collectie,'vertelt Ellen tijdens de officiële opening op 21 augustus 2014.

In het kielzog van Estelle was een filmploeg van Shownieuws in Heemstede neergestreken evenals een aantal fotografen waaronder Edwin Smulders. Aan de media liet Estelle weten dat het goed met haar gaat. Maar Ellen heeft meer vrienden die de moeite hadden genomen om naar de opening te komen. Evert Santegoeds was er en hij was zelfs tijdens de verbouwing al even komen kijken.

Ook vriendin, zakenvrouw en societydame Christine Kroonenberg was aanwezig: 'Ellen is een ontzettende warme persoonlijkheid, heel attent en sociaal, dus ik gun haar alle succes met deze mooie winkel.' Kroonenberg maakte van de gelegenheid gebruik om direct wat kleding aan te schaffen. 'Ellen heeft een hele leuke, trendy collectie die ook nog eens heel betaalbaar is,' aldus de meest gevraagde societyvrouw van Nederland.

Die mening werd ook door andere bezoekers bij de opening gedeeld. 'De winkel heeft een afwisselende, trendy collectie met een hele goede kwaliteit/prijsverhouding. Het is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in Heemstede. Bovendien is Ellen een hartelijke en lieve vrouw,' aldus Danielle van de 50-jarige kapsalon Pierôt met zaken in Heemstede, Haarlem en Amsterdam. Samen met Maurice is zij geen onbekende in het wereld van glamour en glitter. 'Maar ik zit liever in een slobbertrui op de bank hoor.'

Met diverse muzikale optredens door ook weer vrienden van Ellen, hapjes en drankjes is de boetiek met veel cachet officieel geopend.