Huijg Sport gaat door

04 november 2013
Haarlem

'We zijn heel blij met de doorstart, maar er gaan wel een aantal dingen veranderen. Het winkelen zelf is namelijk erg aan het veranderen. Online shoppen via internet neemt toe. Als ondernemer speel je daar op in, maar we willen wel heel graag het persoonlijk contact met onze klanten blijven houden. We willen die typische huiselijke sfeer waarborgen', aldus Ilse.

Zakenpartner Nico voegt hier aan toe: 'De winkel moet een plek zijn waar klanten zich op hun gemak voelen. Verder is het belangrijk dat de producten van goede kwaliteit zijn en dat de klanten voor deskundig advies terecht kunnen bij onze medewerkers.'

De twee ondernemers denken erover na om in de winkel ruimte te maken voor een veldje met twee doelen erin. 'Het winkelen moet meer een beleving worden. We zijn nog druk bezig met brainstormen. Er zijn ideeën genoeg', aldus Ilse.

De liefde voor sport heeft Ilse overigens niet van een vreemde. Haar vader Piet Huijg was in de jaren zeventig en tachtig profvoetballer bij HFC Haarlem. Na zijn sportcarrière opende hij in 1976 de sportzaak Huijg Sport. 'Ik ben in hetzelfde jaar geboren en ben met de winkel opgegroeid. Sport is altijd een grote liefde voor ons geweest, dat zal altijd zo blijven', lacht Ilse.

Huijg Sport haalt de bezem erdoor zowel in de winkel als in de outlet store zijn de artikelen scherp afgeprijsd. 50% korting op alle artikelen met een gele kaart. 20% korting op de nieuwe collectie. Voor meer informatie en acties volg www.facebook.com/Huijgsport