Gerenoveerd tot nieuw zorgcentrum ZOED

17 january 2013
Haarlem

Er worden programma's georganiseerd speciaal voor mensen die bewuster met hun gezondheid bezig willen zijn. Hierbij kun je denken o.a. aan een "vitaliteitsprogramma'. De open dag is om aan mensen te laten zien en ervaren waar ZOED Wilhelminapark voor staat.

Lucette Vermeijden, die huid- & oedeemtherapeut is, vertelt ons enthousiast over haar specialisatie op het gebied van nazorg borstkanker. Door haar ervaring wil zij samen met haar team zij aan zij met deze vrouwen werken aan gezondheid en bewustwording buiten de ziekenhuismuren. De bedoeling is dat op één adres de belangrijkste nazorg aan cliënten geboden wordt in de vorm van een traject genaamd "Welfare-traject". Men kan hier tevens terecht voor speciaal aan te meten Thoraxbandages, compressie- arm- en beenkousen, uitwendige borstprothesen en de daarop afgestemde lingerie en badkleding.

De ZOED Wilhelminapark is er naast de specifieke aandacht voor borstkankerpatiënten natuurlijk ook voor iedereen die behoefte heeft aan reguliere fysiotherapie, psychotherapie, voedingsadviezen, mindfulness- en huid- en oedeemtherapie. Zie website www.zoedwilhelminapark.nl

Gedurende de open dag staat het team, bestaande uit fysiotherapeut Bob ter Reehorst, huid-& oedeemtherapeut Lucette Vermeijden, voedingsdeskundige Valerie van der Ent-Misteli, (gestalt-)psychotherapeut Maria van Balen en cosmedisch specialiste Manon Wolbink voor permanente make up (tepelhoftatoeages of wenkbrauwen en wimpers) voor u klaar om een interessante en informatieve middag te verzorgen.

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen er belangstelling hebben, wil het team van ZOED Wilhelminapark u vragen (niet verplicht) zich aan te melden voor de open dag op www.zoedwilhelminpark.nl of stuur een mail naar [email protected] of bel naar 023-5317537.

ZOED Wilhelminapark, Wilhelminapark 28 2012KC Haarlem.