Brei- en haakgaren bij van der Raad Kleinvak

11 april 2013
Haarlem

Wat wordt de nieuwe mode? Met welke patronen kan ik de komende maanden aan de slag? Wat is dat toch, seizoen na seizoen, die kriebels die ons opjaagt om het allernieuwst patronenboek en  bijpassend materiaal te halen zodra het in de winkel ligt. Dat gevoel van opwinding is niet uit te leggen. Elke handwerkster herkent die vlinders in haar buik en krijgt ze keer op keer terug. Op de drempel van de warmere maanden kan van der Raad Kleinvak u gerust stellen. Daar hebben ze er alles aan gedaan om u de komende lente en zomer tevreden én bezig te houden.
 
De brei- en haakgarens voor de voorjaars- en zomermaanden zijn weer binnen en de collectie handwerkmaterialen is uitgebreider dan ooit. De nieuwe modekleuren zijn hip, fris en zomers cool. Het interieur is ook het komende seizoen een speerpunt die in veel handwerkboeken terug blijft komen. Kussens, placemats, potjes en vaasjes gebreid of gehaakt van het allermooiste katoengarens (zie aanbieding ISIS). Nee, u hoeft zich de komende maanden niet te vervelen.

De garen collectie heeft voor elk wat 'wols'. Kies uit: Zuiver Katoen of Katoen met een mengdraad, Zuiver Linnen of Linnen met een mengdraad, Puur Acryl of Acryl met een mengdraad, Zuiver Wol of Wol met mengdraad. Nooodle Bandjesgaren blijft ook komende seizoenen een HOT Item. Dit garen is speciaal gemaakt voor de ware handwerkliefhebster die het groot aanpakt. Laat nu die zon maar komen!

Omdat de crisis overal om zich heen grijpt heeft Van der Raad Kleinvak voor u een leuke zomerse aanbieding samengesteld zodat u, ondanks alle bezuinigingen, toch uw hobby kunt blijven uitoefenen.

Van der Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 85
2011 AH Haarlem
Tel: 023-5383033
www.vd-raad.com

-ADVERTORIAL-