Brei de koninklijke familie bij van der Raad Kleinvak

14 march 2013
Haarlem

Al twintig jaar kunnen hobbyisten uit Haarlem e.o. terecht bij Van der Raad Kleinvak voor duizenden kleinvak en handenarbeid producten maar ook voor het nodige advies. De eigenaresse van de winkel beschikt met haar 35-jarige ervaring namelijk over een schat aan vakkennis waar haar klanten van kunnen profiteren.

Service is het belangrijkste artikel in de winkel!

Het ruime assortiment 
Breien, haken en punniken is weer helemaal in. Bij Van der Raad vind je een uitgebreid assortiment brei- en haakgarens, patronen voor zowel de beginneling als voor de ervaren breister en breiboeken voor dames, heren en kindermode.

Het doel van Van der Raad Kleinvak is om jouw handwerkwensen serieus te nemen en met een grote sortering en gedegen kennis van zaken daar invulling aan te geven. Dit in een vriendelijke, ongedwongen sfeer. Je wilt alleen even rustig rondkijken? Geen probleem! Neem de tijd ervoor en laat je inspireren. Voor eventuele vragen staan ze voor je klaar. Mocht een artikel niet voorradig zijn proberen ze, daar waar mogelijk, het voor je te bestellen.

Van der Raad Kleinvak heeft nu het enorm leuke boek in het assortiment genaamd De Oranjes; een uitgeBREIDE geschiedenis. Hierin staan patronen om zelf koningin Juliana en prins Bernhard, koningin Beatrix en prins Claus, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima en de drie prinsesjes te kunnen breien. Uiteraard geeft schrijfster Fiona Goble ook talloze patronen voor outfits en accessoires zoals de kroningsmantel, de bruidsjurk van Máxima en het beroemde spijkerjasje dat Máxima op Koninginnedag droeg. Natuurlijk zijn ook alle benodigde materialen in de winkel verkrijgbaar.

Van der Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 85
2011 AH Haarlem
Tel: 023-5383033
www.vd-raad.com 

-ADVERTORIAL-