Badminton spelen erg gezond

23 august 2013
Zaandam

De leden van de club zijn recreanten vanaf 18 jaar, die een keer per week bij elkaar komen in Sporthal De Tref op het Kalf, al jaren de thuishaven van de gezelligheidsvereniging. Iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur kan er gespeeld worden op één van de negen banen. Na de speelavond is er de mogelijkheid samen na te praten in de gezellige kantine van De Tref.

De club organiseert geregeld onderlinge toernooien en informeert de leden over de mogelijkheid, al dan niet gezamenlijk, deel te nemen aan toernooien bij andere badmintonverenigingen. Zo komen ook de wat competitiever ingestelde spelers aan hun trekken.

Er is momenteel ruimte voor nieuwe leden bij Badminton Club Zaanstad. Wie op zoek is naar een sportieve en gezellige vrijetijdsbesteding, kan het beste eens vrijblijvend langskomen. De kosten zullen niemand weerhouden, die komen neer op ? 2,50 per speelavond van twee uur. Eens vrijblijvend meedoen is uiteraard mogelijk. De club biedt de mogelijkheid twee weken gratis mee te spelen. Het nieuwe seizoen begint op 22 augustus en loopt door tot begin juni. Meer informatie? Kijk dan op www.badmintonclubzaanstad.nl.

Een sportieve en gezellige vrijetijdsbesteding zoals blijkt