Master Outboard Service

26 september 2012
Wormer

Veel ervaring en normale prijzen! Dat vindt eigenaar Richard Boot als hij vertelt over zijn nieuwe zaak. Monteur Martin Jongejans is voor de techniek en het onderhoud van de buitenboordmotoren. Een ervaren man want hij heeft al bij diverse watersportbedrijven in de Zaanstreek gewerkt. In de winter bieden zij stalling voor de buitenboordmotoren in combinatie met een onderhoudsbeurt. Trots zijn de mannen op hun waterbak. "Een testbak op z'n Zaans gezegd. Hierin kunnen wij de buitenboordmotor laten draaien," aldus Richard. In het voorjaar kan de motor na de winterstalling weer worden opgehaald en is dan vaarklaar.

Bobcraft

Voor het pand staat een mooie, stevige en stoere boot van het bekende Zaanse merk 'Bobcraft'. "Wij zijn dealer van Bobcraft en leveren de boot naar wens van de klant af." Behalve onderhoud, reparatie, stalling en verkoop van buitenboordmotoren en boten zijn er bij Master Outboard Service allerlei watersport accessoires te verkrijgen. Het plan is om in de toekomst het aanbod van watersport artikelen verder uit te breiden. Martin belooft dat een buitenboordmotor binnen één week door hem gerepareerd kan worden. "Bij mooi weer of spoed kan het zelfs al binnen een dag!"

Master Outboard Service, Malerstraat 6 B in Wormer is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. Voor afspraak of informatie telefoon: 06-11119600 of www.masteroutboard.nl