Burgemeester opent expositie Dirk Oosterbaan

07 december 2012
Monnickendam

Op 14 december is het een jaar geleden dat Dirk Oosterbaan overleed. Hij heeft zijn leven lang veel getekend in en rond Monnickendam. Om zijn sterfdag te gedenken, maar vooral ook om zijn werk goed toegankelijk te maken voor iedereen, is een boek gemaakt met daarin zijn tekeningen.

Dit boek wordt op 14 december gepresenteerd tijdens de opening van een expositie met zijn werk in de vergaderzaal van het SPW gebouw, Zuideinde 2 in Monnickendam. Het boek is dan ook te koop, evenals bij de Nimo boekhandel, Kerkstraat 53 in Monnickendam.

De expositie in de vergaderruimte van het SPW is te bezichtigen tot 1 april tijdens de openingstijden van het SPW kantoor, dagelijks van 13.00-16.00uur behalve op zondag. Melden bij de balie, dan gaat de medewerker met u mee.

Vanaf 1 december is een voorproefje te zien in de bovenruimte van het SPW gebouw (De Kleinste Expositie Van Nederland). Deze wisselt maandelijks. Er is één werk te zien. Zie voor meer info: www.onswaterland.nl en www.kunstkijkenmonnickendam.nl