Benefiet voor Huis aan het Water

19 september 2013
Volendam

Douwe Bob, in 2012 uitgeroepen tot beste singer songwriter van Nederland, heeft al op Pinkpop, in Paradiso en het Oerol festival gestaan. Margriet Eshuijs is al jaren bekend met haar grote hit 'House for Sale'. Martine Bond is bekend van haar nummer 'Heartbeat' en de nieuwe jong veelbelovende groep Dandelion treedt ook op.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het inloophuis van Stichting Huis aan het Water, een huis voor iedereen die te maken heeft met kanker. Voor de activiteiten van het inloophuis is geen reguliere financiering beschikbaar, het is volledig afhankelijk van de inkomsten van donaties, fondsen en sponsoractiviteiten, zoals nu het benefietconcert.

Steeds meer mensen met kanker en hun naasten weten het inloophuis in Katwoude te vinden. Zij komen naar het inloophuis voor gewoon een kop koffie en een praatje of nemen deel aan een van de vele activiteiten die het Huis te bieden heeft. Meer informatie over het Huis is te vinden op www.stichtinghuisaanhetwater.nl

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via de website van Huis aan het Water of op een van de volgende verkooppunten: Monnickendam: Nimo boekhandel, De Bolder en Bibliotheek Monnickendam; Volendam: PX Zaal, Jan Cas Sombroek cd-winkel en Bibliotheek Volendam; Edam: Bibliotheek Edam; Purmerend: Bibliotheek Purmerend.

De zaal in PX (ingang aan de Zeestraat) gaat om 14.30 uur open. De toegang is 15 euro.