Miss Zondagochtendblad

26 july 2013
Purmerend

Crysanthe is van Antilliaanse afkomst. Ze woont sinds haar tweede jaar in Purmerend. Samen met haar vriend, Tim Elmers, en hun zoontje Djayden (6) wonen ze in een huurhuis in Purmerend. Binnenkort verhuist het gezin naar een koophuis, eveneens in Purmerend.

Tim is keeper van het eerste elftal van voetbalvereniging Purmersteijn. Crysanthe en Tim hebben de naam van hun zoontje allebei op hun lichaam getatoeƫerd. Terecht zijn ze apetrots op hun zoontje, die zichtbaar genoot in de Purmerendse speeltuin.

Maandag

De 26-jarige Purmerendse werkt bij detacheringsbureau Maandag. Dit bureau koppelt talenten aan opdrachtgevers binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Het hoofdkantoor van Maandag is in Purmerend gevestigd. Daarnaast zijn er vestigingen in Nederland en Belgiƫ. Zie ook www.maandag.nl voor wie meer info wil over dit bedrijf.

Festivals

In haar vrije tijd vermaakt Crysanthe zich prima met haar vriendinnen. Ze gaan graag naar festivals of lekker uit eten. Ook kookt de Purmerendse graag zelf. Maar uiteraard gaat haar gezin voor alles. Lekker er op uit naar het strand, de speeltuin of op vakantie.

Ook Miss?

Wil je net als Crysanthe in de krant verschijnen als Miss of Mister Zondagochtendblad? Heb je bovendien een leuk verhaal te vertellen en wil je jouw toekomstplannen met ons delen?

Mail dan naam, adres, leeftijd en foto naar [email protected] De redactie neemt dan contact met jou op voor een foto-afspraak. Wie weet sta jij dan binnenkort in het Zondagochtendblad. (Foto: Han Giskes)