Omroep in actie voor ALS

04 november 2011
Monnickendam

Wie een verhaal te vertellen heeft, is die avond welkom in Café 1614 in Monnickendam, waar de uitzending wordt opgenomen. Dat kan een leuk verhaal zijn, een mening, promotie voor een club of nieuws over een bedrijf.

Naamgever van de benefietavond 'Mensen voor Mensen' is Pim Mensen. De initiator en vormgever van Omroep Waterland, kreeg in 2010 te horen dat hij lijdt aan ALS. Dat is een zeldzame zenuw/spierziekte, die leidt tot krachtverlies en verlamming in steeds meer delen van het lichaam. En een doodvonnis: de levensverwachting voor iemand met ALS is drie tot vijf jaar. Pim geniet dankzij zijn medewerking aan de fondsenwerfcampagne van de Stichting ALS Nederland en de media-aandacht al landelijke bekendheid.

Voor onderzoek naar ALS is geld nodig. Met de benefietactie/uitzending 'Mensen voor Mensen' wil de organisatie niet alleen aandacht voor ALS en geld inzamelen, maar ook elke Waterlander de gelegenheid bieden om zijn of haar verhaal te doen aan tafel bij NWP-presentatoren Angela van den Brink en Erwin Wijman. Dus kom 25 november naar café 1614 en laat u horen en zien.