Sporten voor Puck

15 september 2011
Purmerend

Zo wordt er een tombola georganiseerd waarvan de opbrengst naar de stichting gaat en kunnen winkels en bedrijven zich etaleren bij de Petrels, vooropgesteld dat ze een donatie doen aan Geluk voor Puck. Ook kan een kleine donatie voor elke punt dat gescoord wordt gedaan worden? Een paar honderd punten moet toch te halen zijn met zijn allen. Kortom, stimuleer uw basisschool mee te doen aan het Beeballtoernooi, overtuig uw collega's en vrienden om zondag een middagje te komen mixedsoftballen, allemaal voor het goede doel. Voor deelname aan sport of sponsoring, mail naar pr-sponsors@flyingpetrels.nl.

Yoga
Yogaschool Yogaria houdt zondag 2 oktober een yogales waarvan de hele opbrengst wordt geschonken aan de stichting Geluk voor Puck. De les wordt in de Bredeschool de Weide in Weidevenne gegeven. De zaal wordt voor deze speciale les kosteloos beschikbaar gesteld door de stichting Spurd.

De kosten voor deze les van anderhalf uur is 15 euro per persoon. De les begint 10.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Aanmelden kan via riavanvoorthuizen@chello.nl Meer informatie op www.yogaria.nl Voor meer informatie over alle acties voor Puck: www.gelukvoorpuck.nl