Top Sportprijzen breidt uit met Top Sportwear

20 september 2011
Spijkenisse

Al langere tijd werd gedacht aan het uitbreiden met sportkleding, sport- & vrijetijdsschoenen en sportbenodigdheden maar de locatie voldeed niet aan de wensen.

Op het moment dat Meeder Sport besloot de deuren te sluiten was de keuze snel gemaakt. Verhuizen naar het Akkerhof, precies op die locatie waar al meer dan 26 jaar een sportspeciaalzaak was gevestigd. Met een verfrissende verbouwing en een nieuwe collectie verwachten Ron en John de winkel een nieuwe impuls te geven. 'Met de uitbreiding zijn wij totaal leverancier voor sportverenigingen maar kunnen wij ook alle leden of individuele sporters goed helpen', aldus John.

Top Sportwear heeft een breed assortiment voor o.a. badminton, hockey, fitness, gym, running, voetbal en zwemmen. Begin volgend jaar wordt dit uitgebreid met tennis waarbij er ook een bespanmachine wordt aangeschaft. Uiteraard blijven zij zorgen voor dezelfde service en gaan de activiteiten van de sportprijzen gewoon verder, daar is dan ook een speciale werkhoek voor ingericht.