CDC Complete Tandzorg Campagne: een mooi en gezond gebit voor iedereen

30 january 2013

De campagne heeft ervoor gezorgd dat er al meer dan 500 mensen, uit heel Nederland, zich hebben aangemeld bij CDC Complete tandzorg. Nu gebleken is dat er zo’n grote behoefte is naar betaalbare tandheelkunde is er besloten om de volgende acties tot 28 maart 2013 te verlengen:
• Gratis intake
• Gratis second opinion
• Gratis narcose*

Gratis persoonlijk advies en second opinion
Tijdens dit gesprek wordt er geluisterd naar de wensen, ervaringen en eventuele angst voor de tandarts van de patiënten. Op basis van een eerste intakegesprek, mondonderzoek en eventuele röntgenfoto’s wordt een behandeladvies en begroting gegeven. Ook wordt er hulp geboden bij de vergoedingsaanvraag bij de zorgverzekeraar.

Narcose tandarts: gratis narcose bij speciale behandeling
Zorgverzekeraars vergoeden in de regel geen narcosebehandelingen bij een tandheelkundige ingreep. Een bezoek aan de tandarts wordt daardoor soms jaren uitgesteld, waardoor het gebit zienderogen achteruit kan gaan. Om deze groep patiënten toch te kunnen helpen, biedt CDC Complete tandzorg de narcose gratis* aan.

Over CDC Complete tandzorg
Bij CDC Complete tandzorg is veel ervaring opgebouwd met allerlei gebitsproblemen en angstige patiënten. Jaarlijks behandelen zij duizenden patiënten met kleine tot ernstige gebitsproblemen. Daarnaast ontvangen ze bij CDC dagelijks patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. Het tandheelkundig team van CDC is dan ook expert als het gaat om angstbehandelingen. Zelfs volledige narcose is een optie. Wachttijden? “Nee nooit. Mensen met angst moet je direct kunnen helpen. Als ze de stap durven zetten, moet je ze thuis niet in angst laten wachten!”

Aanmelden voor een van de acties kan via de website van CDC Complete tandzorg.

*  Narcose is gratis bij het verwijderen van bestaande elementen (tussen de 10 en 13 in de boven- en onderkaak) en plaatsen van een kunstgebit in de boven- en onderkaak.

CDC Complete Tandzorg BV
De Rijn 1
5684 PJ Best
T: +31 (0)88 - 232 82 84
F: +31 (0)499 - 32 94 66
www.cdctandzorg.nl