Hilversumse golfclub blaast lustrumjaar 'de lucht in'

11 january 2016
Hilversum

Ruim een uurlang bliezen zij vele melodieën op hun instrumenten ter verwelkoming van de gasten en om het lustrumjaar 'de lucht in te blazen'. Op de zeer druk bezochte receptie meldde de trotse voorzitter Frank van het Hek dat de Nederlandse Golf Federatie dit jaar 't Jagerspaadje heeft uitgekozen om als gast op te treden voor het 18 holes landskampioenschap voor C clubs. Dit kampioenschap vindt plaats op vrijdag 27 mei.

Het zevende lustrum wordt in de week van 18 tot en met 26 juni bevierd met diverse golfactiviteiten. In die week zamelen de leden ook nog eens geld op voor het goede doel: Metakids, een organisatie die onderzoek steunt van erfelijke stofwisselingsziekten en nieuwe behandelmethoden. Er zijn in Nederland ruim 10.000 gezinnen met één of meer kinderen met een stofwisselingsziekte.

't Jagerspaadje telt bijna 400 leden en is in 1981 begonnen op de velden van de Hilversumse hockeyclub aan 't Jagerspaadje. In 1988 verhuisde men naar de Beresteinseweg aan de rand van het Coversbos. Op dit moment heeft men nog plaats voor een aantal nieuwe leden. Zie ook, www.gcjagerspaadje.nl.