Fletcher Hotels koopt failliete Shore Club

31 october 2013
Huizen

De hotelketen in het Nautisch Kwartier van Huizen is de nieuwe eigenaar van het horeca-etablissement. Het hotel staat pal naast The Shore Club. Met de nieuwe eigenaar komt een einde aan de beoogde luxe club waar honderd ondernemers mede-eigenaar waren.

'Het kleine café aan de haven', zoals ooit gezongen door Vader Abraham wordt per 1 februari 2014 de nieuwe aanwinst voor het Nautisch Kwartier. Directeur Chris Lüken van Fletcher Hotels: 'Wie luistert naar de tekst van het liedje van Vader Abraham weet ook direct het concept van het nieuwe café. Geen moderne poespas, geen dure prijzen, geen glitter en glamour maar gewoon een eerlijk café waar het biertje niet duur is. Geen led-snufjes maar een koperen toog met een kleedje op tafel. En geen sushi maar een bitterbal.'

Het café wordt de komende maanden ingrijpend verbouwd. Zo krijgt de eerste verdieping van het café een ander karakter. Dat moet een 'Captains Table' worden, zoals Fletcher het omschrijft. Het moet een plek worden voor borrels en zakelijke meetings.

Het Fletcher Hotel was de eerste onderneming in het nieuwe Nautisch Kwartier. Volgens het concern is de Huizer vestiging 'waanzinnig populair' en draait het hotel vanaf dag één boven het budget. Dat geldt ook voor het J-restaurant en de Riva-wijnlounge, beide ook van Fletcher Hotels.