Nieuwe kindermodewinkel geeft spetterende modeshow

01 september 2011
Den Helder

Marja Kat, eigenares van de winkel: "Ik denk dat in Den Helder een vernieuwende, hippe winkel voor kindermode zeer welkom is. We bieden merken aan als Z8, PomPom, Boboli, Petit Louie, Ziezoo, Limo Basics en Funky XS, in de maten 40 tot en met 152. Bij ons kun je in ontspannen en gezellige sfeer al je kinderen in het nieuw steken. Naast onze collectie kleding, bieden wij onder het label Amai ook handgemaakte boxkleden en andere hebbedingetjes aan. Verder kun je bij ons terecht voor accessoires en beenmode van Souza for Kids en Bonny Doon."

Tegelijk met de opening van de winkel, lanceert Amai ook een webshop. Een mooie, overzichtelijke website waar het complete assortiment kan worden bewonderd en niet te vergeten: online gekocht.

Zaterdag 3 september houdt Amai in winkelcentrum Schooten Plaza een spetterende modeshow waar kids de mooiste combinaties tonen van de nieuwe najaar- en wintercollectie 2011/2012. De shows zijn om 10.30, 11 en 11.30 uur.

Amai biedt ook de mogelijkheid om te sparen voor mooie cadeaus of leuke kortingen. Bij elke besteding van 25 euro, kan de klant kiezen voor een stempel op de Amai-stempelkaart voor korting of een Amaimunt. De Amaimunt kan bijvoorbeeld worden ingewisseld voor iets uit het assortiment kinderspeelgoed.

Amai en Baby
In de winkel is ook een klein deel te vinden van het assortiment van YouSeeBaby, de leukste webshop voor, tijdens en na de zwangerschap. Dus ook voor originele kraamcadeaus en leuke en praktische babyproducten is Amai het juiste adres. Het complete assortiment is te vinden op www.youseebaby.nl.

Amai wordt vanaf 1 september ook een vast inzamelpunt voor Stichting Baby Hope. Deze stichting zamelt ongebruikte kraampakketten en benodigdheden in voor pasgeborenen en zorgt dat deze spullen terecht komen in landen waar ze niet zo vanzelfsprekend zijn.

Amai Kidswear and More is open op dinsdag tot en met zaterdag van 9 tot 17 uur. Het adres: Vrede en Vrijheid 1, Winkelcentrum De Schooten Plaza, 0223-767020, info@amaikidswear.nl, www.amaikidswear.nl.