Indiaas en Nepalees restaurant in Castricum

08 june 2016
Castricum

De keuken is gericht op authentieke gerechten uit de Oosterse keuken: Indiaas, Nepalees en Himalayan. Een noviteit voor Castricum en omgeving en een enorme uitdaging voor restauranteigenaar Anil Sharma, die overigens niets met de restaurants in de rest van Europa te maken heeft.

Anil is opgegroeid in de horeca en heeft daar uitgebreid het vak geleerd, niet alleen bij verschillende restaurants maar ook van zijn Nepalese vader, een authentieke Nepalese kok, en zijn moeder, ook van Nepalese afkomst. Anil woont in Amsterdam, waar hij ook is geboren, en heeft inmiddels een vrouw en een dochter van drie jaar.

Kwaliteit staat bij Anil hoog in het vaandel. „Alleen dan kun je zeker zijn van klandizie en herhaald bezoek." Hij heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken in Castricum, waar de eisen van bezoekers van de horeca toch wel redelijk hoog te noemen zijn. Het Castricumse publiek moet nog geduld hebben tot 1 augustus om de tongen te laten strelen, al dan niet spicy, bij www.restaurantannapurna.nl tel. 0251 51808796.