Fietsenwerkplaats wordt Hondentrimsalon

04 december 2012
Akersloot

Voorheen bood menig Akersloter op dit adres zijn of haar fiets ter reparatie aan. Winnifred Schoolderman, ze woont er inmiddels al weer ruim vijf jaar, heeft deze ruimte omgetoverd tot een moderne hondentrimsalon.

Op zaterdag 8 december houdt Woefz open dag en is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. De vorige bewoner en oud-fietsenmaker Freek Struijf zal om 11 uur de officiƫle opening verrichten, waarna er de gehele dag tijd is om de belangrijke details van hondenverzorging toe te lichten.

Zowel grote als kleine honden zijn welkom bij Woefz Hondentrimsalon voor een volledige trimbehandeling, een opfrisbeurt of alleen borstelen en ontklitten, wassen en drogen, oren schoonmaken of nagels knippen. De trimsalon is uitgerust met de nieuwste apparatuur waaronder een in hoogte verstelbare trimtafel en hondenbadkuip. "In mijn trimsalon staat het belang van de hond voorop" zegt Winnifred Schoolderman. "Voor het trimmen neem ik alle tijd. Het is immers belangrijk dat uw hond zich prettig voelt en uiteindelijk goed verzorgd naar huis gaat."

De Open Dag op zaterdag 8 december is van 10.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.woefz.nl of 06-18451538.