Elf kandidaten voor dorpstitel

11 january 2013
Abbenes

In de lijst met elf namen vallen twee dingen meteen op. De nominatie van Tessa van Tol en de grote hoeveelheid Van den Bergen in de lijst. Dat zijn er zes in totaal, waaronder de webmaster van de website Abbenes.net, John van den Berg.

Hij weigerde vorig jaar nog de titel, toen winnaar Henk Kapteijn die op het laatste moment aan hem wilde doen toekomen.

Op de kaart
Zangeres en musicalster Van Tol is vooral genomineerd omdat ze Abbenes 'op de kaart heeft gezet', verklaart inzender Paul Lagerberg. De andere negen namen zijn Henk den Butter, Tinie Elshout, Rick van den Berg, Arie van den Berg, Petra van den Berg, Rinus Verwer, Sandy Schalk, Jeremy van den Berg en Jeffrey van den Berg.

Uit de motivatie van de inzenders komt een duidelijk beeld naar voren: dankbaarheid. Voor het vele werk dat al deze mensen verzetten voor het de rommelmarkt, de sportkantine, het dorpshuis, de ijsbaan, de OEV of de jeugdraad.

Mail
Stemmen kan tot en met 20 januari door de naam van de gewenste kandidaat te mailen naar [email protected]. De vijf kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale, de winnaar van de titel Abbenesser van het Jaar wordt 1 februari bekendgemaakt.

Meer informatie staat hier.