Andy en familie via Doe een Wens naar Disneyland Parijs

19 july 2011
Abbenes

Wellicht heeft u eerder in deze krant gelezen dat bij Andy van Es uit Abbenes begin dit jaar een hersentumor is geconstateerd. Andy is toen opgegeven bij Stichting Doe een Wens, die de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte vervuld.

Optelsom
Andy gaf bij de vrijwilligers aan graag eens naar Frankrijk te willen en gek te zijn op Donald Duck. Voor Doe een Wens een mooie optelsom om zo uit te komen bij Disneyland Parijs. Afgelopen vrijdag stonden er ongeveer twintig personen waaronder familie vrienden en klasgenoten om Andy en zijn familie een paar fijne dagen toe te wensen en uit te zwaaien.

Na een vermoeiende  reis hebben ze een paar fantastische dagen in Parijs beleefd. Naast het ontbijt met de Disney-figuren en een ontmoeting met Jack Sparrow (bekend van de film Pirates of the Caribbean, red.) bekeek Andy bijna het hele park. Maandag tijd om naar huis te gaan. Eenmaal op Schiphol aangekomen stond de taxi al weer klaar om ze naar huis te brengen.

Dweilorkest
Wat de familie niet wist was dat er in Abbenes familie vrienden klasgenoten en buurtgenoten hen op stonden te wachten met het dweilorkest De Flierefluiters uit Sassenheim. Zij traden geheel belangeloos op. Een verrassende en leuke afsluiting van een paar geweldige dagen voor Andy en zijn familie.