Extensions in allerlei kleuren

13 december 2011
Hoofddorp

'Naast het gebruikelijke zoals knippen, wassen, föhnen, verven en permanenten, kunnen wij ook harsen, epileren met draad en de heren scheren of een hoofdmassage geven', vertelt Bekir. 'Wij vinden het heel belangrijk om goed naar de klant te luisteren wat zijn wensen zijn. Bij ons kun je met of zonder afspraak terecht.'

De laatste tijd is er veel vraag naar het haar verdikken of verlengen door middel van hairextensions. 'Er kan gekozen worden uit verschillende haarstukjes, lengtes en kleuren zoals blauw, paars of groen. Nadat de bestelling binnen is, zetten wij het in en de klant heeft er dan maanden plezier van.' Verder is X&O gespecialiseerd in feestkapsels. 'Voor de komende feestdagen kunnen wij het haar bijvoorbeeld opsteken of krullen inzetten. Weet de klant niet precies wat hij wil, dan kan er ook nog gekozen worden uit ons album, waarin wij veel voorbeeldfoto's hebben van de diverse kapsels. Wij maken feestkapsels vanaf 40 euro. Ook hebben wij recent allerlei mooie winterkleuren binnengekregen, namelijk blond-, bruin- en roodtinten van het merk Goldwell: een mild product en 100 procent grijsdekkend. Deze haarverf is zeer geliefd onder onze klanten', aldus Bekir.

De haarspecialist is op maandag open vanaf 12.00 uur. Heren worden geknipt vanaf 19 euro en dames vanaf 22 euro. Meer informatie: 023-5746447, openingstijden: maandag 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag-zaterdag 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur.