Tennisclinic met beperking

10 august 2014
Heiloo

Vanuit de gedachte van Sportraad Heiloo, voor een platform voor sport en bewegen voor mensen met een beperking, houdt TCHU in samenwerking met Stichting Gehandicapten Sport Heiloo deze clinic nu voor de tweede keer. De reeds bestaande organisaties van het G-Voetbal HSV, Stichting Sportlijf en het G-Bowlen hebben elkaar al in dit platform gevonden en kunnen daarom zorgen dat een zo'n groot mogelijk publiek bereikt wordt.

De deelnemers, wiens broers en zussen ook mogen deelnemen, worden uiterlijk 15.15 uur verwacht op tennispark De Dors. Ouders, familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om te komen aanmoedigen. De clinic staat in het teken van een piratenfestival. Deelnemers en supporters wordt gevraagd zich in stijl te kleden. De clinic duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Daarna komt piraat Captain Jack Sparrow in hoogst eigen persoon om de deelnemers te verrassen met één van zijn spannende avonturen. Daarna wordt gezamenlijk gegeten.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via [email protected]. Kijk voor meer info op www.tcheiloounited.nl of www.sportraadheiloo.nl.