Puck Boot opent Fit4lady

19 december 2011
Bergen NH

De trainingsapparaten staan opgesteld en Puck Boot is er meer dan klaar voor. De energie straalt van haar af wanneer zij over Fit4lady vertelt. "Het duurde even voor ik een geschikte locatie vond. Dat is gelukt. Ook heb ik nog twee instructrices gevonden. Samen bieden wij een leuk en makkelijk trainingsprogramma op steps en apparaten die zeer eenvoudig te bedienen zijn. Twee keer per week trainen leidt gegarandeerd tot resultaat."

Zeer persoonlijk

Fit4lady onderscheidt zich van reguliere sportscholen door een intake op maat en een zeer persoonlijke begeleiding. "Dat maakt de kleinschaligheid van de ruimte ook mogelijk. Maar wij gaan verder dan alleen aandacht tijdens en na de lessen. Wanneer iemand niet op de sportschool verschijnt, bellen wij onze leden op. Uit pure interesse. Misschien heeft iemand een blessure. Dat kan, maar is niet altijd een reden om niet te sporten. Als ik weet wat er aan de hand is, zorg ik voor een aangepast circuit. Zo blijf je in beweging."

In een gezellige sfeer wordt conditietraining afgewisseld met krachtoefeningen. De apparatuur, die speciaal voor vrouwen is gemaakt, staat rond de trainsters Puck, Diana en Ilona opgesteld. Zij zorgen er met behulp van opzwepende muziek voor dat motivatie geen probleem is. Uiteraard is er ook aandacht voor warming up en cooling down.

Open dagen

Nieuwsgierig geworden? Fit4lady Bergen houdt donderdag 29 december van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdag 30 december van 10.00 tot 21.00 uur open dagen. Vanaf maandag 2 januari kan er dagelijks getraind worden.

Fit4lady Bergen is de 17e vestiging van Fit4lady in Nederland. Fit4lady bestaat onder andere ook al in Alkmaar, Heerhugowaard en Limmen. Meer informatie: www.fit4lady.nl.