Ouderen genieten dankzij Gouden Dagen op Droompark Molengroet

16 june 2013

Dertien dagen lang was het op Droompark Molengroet nabij het Geestmerambacht een komen en gaan van bijna 100 ouderen uit Heerhugowaard.

Op uitnodiging van Gouden Dagen konden ouderen een dagje vakantie vieren op de camping. Koffie uit een plastic beker, gezellig praten, lachen, herinneringen ophalen, zonnebrand smeren, wandelen naar het Geestmerambacht, zonnestralen voelen op je gezicht, een wijntje of een glaasje fris, het gras ruiken, madeliefjes in je haar, BBQ-en en afwassen in een teiltje...

Mogelijk gemaakt

De campingdagen zijn mede mogelijk gemaakt door Frans Stokman Caravans die geheel kosteloos een nieuwe caravan met voortent ter beschikking heeft gesteld.

Groenendaals Slagerij, de Volendammer Vishandel en Eet Ideeën hebben gezorgd voor verse BBQ pakketten zodat iedere campingdag afgesloten kon worden met een heerlijke BBQ.

Enkele kreten uit het gastenboek: “een dag om nooit te vergeten”, “een heerlijke, plezierige, fantastische onvergetelijke dag!”.

Maar liefst een kwart van de ouderen zegt er graag eens op uit te willen. Het Gouden Dagen Fonds bezorgt met name deze ouderen onvergetelijke grote en kleine momenten met een gouden randje. Meer informatie op www.goudendagen.nl.