Designschutting voor huizen Meerveldhovenseweg

24 november 2012

Het ontwerp is door Studio Maatwerk en Studio 1:1 gemaakt in samenwerking met de bewoners. Het wordt een stevig hekwerk, met led-verlichting. De bewegende animatie die straks in het hekwerk is te zien, is samen met de bewoners bedacht. “Samen met de muurschildering bij het voormalige Grafisch Lyceum aan de Karel de Grotelaan, is de designschutting een ware entree voor Gestel.”

Design in Gestel
Vorig jaar heeft Woonbedrijf in stadsdeel Gestel al een aantal opmerkelijke designobjecten geplaatst: de kleurige schuttingstrip op zij- en achtermuren, burenbenkskes en stoeptuinpotten. En ook de XXL Picknicktafel bij de rotonde van de Karel de Grotelaan. Alle designobjecten hebben als doel de wijk te verfraaien en de leefbaarheid te verhogen.