Opening WC De Minnehof

18 september 2012
Eemnes

De resterende werkzaamheden aan de bouw van een Chinees restaurant op De Braadkamp zijn naar verwachting in maart volgend jaar gereed.

De heer R.C. Robbertsen, commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, verricht donderdag samen met Sinfonia Rotterdam en AimSpit de officiƫle openingshandeling. Aansluitend brengt Sinfonia Rotterdam onder leiding van Jos Schroevers delen van Mozart symfonie nr. 40 ten gehore. D

Op zaterdag 29 september viert winkelcentrum De Minnehof feest. Om 12.00 uur geeft burgemeester Roland van Benthem hiervoor het startsein. Aansluitend zal dorpsdichter Gerard Beentjes het door hem speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedicht ten gehore brengen. Acrobaat Noah verricht met zijn aangeboren talent voor komische 'ongevallen' op spectaculaire wijze de opening. Van 10.00 tot 16.00 uur staan er in het winkelcentrum kramen van winkeliers van De Minnehof, verenigingen en kleine ondernemers uit Eemnes en omgeving. Gerda Bramer luistert de braderie met haar trekharmonica muzikaal op. Kinderen kunnen zich tussen 11.00 en 16.00 uur door clowns laten schminken en zich uitleven op het springkussen. Tussen 12.30 en 17.00 uur zijn er streetdance optredens van Dans & Balletstudio Eemnes, troubadour Leon Lutterman, De Eemzangers en Popkoor Dijksound. Ook acrobaat Noah zal deze middag nog twee keer te zien zijn.

Toneelvereniging Deo et Arti zal op geheel eigen wijze de quiz Petje op, Petje af verzorgen. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Evenals met de winkelactie 'Prijzenslag' waarbij bezoekers kan maken op kleine en grote prijzen wanneer zij op zaterdag 29 september in winkelcentrum De Minnehof (zie de actievoorwaarden op de website www.eemnes.nl) winkelen. Deze prijzen zijn ter beschikking gesteld door de winkeliers van 'De Minnehof'. Om 16.30 uur zal 'Holland's Got Talent' winnaar DDF Crew de dag in stijl afsluiten.