Avondvierdaagse Noordwijk

02 may 2016
noordwijk zh

Een uitstekende manier om de conditie op peil te houden en tegelijkertijd te genieten van al het moois wat ons dorp te bieden heeft.

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van NOVO volleybal. Het evenement is voor het tweede jaar mede mogelijk gemaakt door de sponsoring door accountants- en advieskantoor Van Duyn Van der Geer. De wandelroutes starten en eindigen elke avond bij Sportpark Duinwetering. Starten kan vanaf 18.00 uur.

Om er voor te zorgen dat alle wandelaars feestelijk worden binnengehaald, de muziek speelt de laatste avond van 19.30 tot 20.30 uur. De deelnemers kunnen hun starttijd op de laatste avond zelf bepalen aan de hand van eigen loopsnelheid (en afstand). Het binnenhalen vindt plaats op het hoofdveld van vv Noordwijk aan de Duinwetering. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pretband De Mexicano's . Inschrijven kan op de voorinschrijfavond dinsdag 17 mei tussen 19.00 en 21.00 uur op de Overbeek 6. De kosten zijn 4,50 euro. Inschrijven kan ook op de eerste loopavond maandag 23 mei vanaf 17.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie: www.avondvierdaagse-noordwijk.nl of zie (www.facebook.com/a4dnoordwijk). (Foto: Archief/Willem Krol)