Uitgaanstip: hapjes proeven bij Amuse Tour

16 september 2013

De deelnemende restaurants zijn Solo, Sing Sing, Brasserie van Baerle, College Hotel, Bond, Conservatorium Hotel,Chang-I en Roberto's Restaurant. De Amuse Tour biedt deze restaurants de gelegenheid om zich te presenteren aan een wellicht nieuw publiek. Zowel de amuse als de wijn zijn representatief voor de keuken, ambiance en stijl van het desbetreffende restaurant. Tevens kunnen de deelnemende gasten tijdens de Amuse Tour in vogelvlucht een goed beeld krijgen van het culinaire horeca aanbod in Amsterdam Zuid. In vele andere steden zoals Hoorn, Enkhuizen, Volendam, Amersfoort, Laren NH en Bergen NH en op Vlieland, zijn de Amuse Tours al jarenlang een succes voor zowel deelnemers als horecagelegenheden.

Acteur Huub Stapel opent zondag om 11.45 uur in het College Hotel de tweede Amuse Tour Amsterdam-Zuid.

'Het belooft een middag te worden met uitgelezen hapjes en verrassende wijnen die elke gourmand doet watertanden', aldus organisator Inge Stumpel. 'Op de route van restaurant naar restaurant door de gezellige stad serveren achts restaurants hun amuses en wijnen waardoor gasten een goede indruk krijgen van de betreffende gelegenheid. De Amuse Tour is voor de deelnemers een ware happening, vrienden en relaties ontmoeten elkaar in de horecazaken of op terras waarbij over en weer de ervaringen van de middag worden uitgewisseld.'

De deelnemers starten om 12.30 uur en het eindigt om 16.30 uur. Op de passepartout van de deelnemers staan de startlocaties, die per persoon verschillen, vermeld. Kaarten zijn 45 euro per persoon en zijn te bestellen via de website www.amusetour.nl of telefonisch 06-10339011.