Rocknrollcircus op de kermis Westergasterrein

21 march 2013
Amsterdam

Dat is veelal lokaal talent – van up-and-coming acts als de Pignose Willy’s tot gevestigde namen als The Apple Jacks en The Anomalys.

Met het Rocknrollcircus probeert Pacific Parc de rock en roll weer terug te brengen naar de kermis. Na betere tijden in de jaren '50 en '60 zijn de rock en roll en de kermis een beetje uit elkaar gegroeid.

Met dit festival wil Pacific Parc naast kinderen, house, scooters en petjes ook leren jasjes, gitaarmuziek en tattoos naar de kermis lokken. Ook de hedendaagse nozem moet zijn weg naar de kermis weten te vinden, meent de organisatie.

Daarom slaan de kermis en Pacific Parc al vier jaar met groot succes de handen in elkaar om een muziekfestival neer te zetten wanneer de kermis neerstrijkt op het Westergasfabriekterrein.

Het programma is als volgt. Vrijdag 29 maart: Slow Jeff and the Tears, Happy Demons, Pignose Willy's, Orgaanklap, Breakin' Levees, Check 1-2. Zaterdag 30 maart: Jack Torrera, Drip Dry man & the Beat Revolver, Fuz, Cheap Thrills, Local Spastics, The Apple JacksZondag 31 maart: Rockerbox, White Slice, Hosenfefer, Gewapend Beton, Anomalys, Missiles of October Rocknrollcircus, Westergasfabriek, Polonceaukade in de tent op de kermis voor de zweefmolen. Tent gaat open om 17.00 uur, de eerste band start om 19.00 uur. Entree is voor 19.00 uur gratis, daarna 7,50 euro inclusief een gratis ritje in een kermisattractie. De zweefmolen van de Parade staat voor de tent