Lekker dichtbij: lekkerste Italiaanse ijs

13 may 2013
Amsterdam

Lekker dichtbij: lekkerste Italiaanse ijs

Amsterdammers weten feilloos waar ze moeten zijn en kunnen dit nu delen met de hele stad. Elke week doet Dichtbij in samenwerking met De Echo een nieuwe oproep waar lezers op kunnen reageren. Uit de inzendingen kiezen we een winnaar, die kans maakt op een filmpje op Dichtbij.

Vorige week vroegen we waar je de lekkerste saoto soep kon halen. Volgens ivo020, Dichtbij-meeschrijver, is dat bij Selly's Toko. 'Hierbij wil ik graag mijn mening geven, de allerlekkerste saoto soep, is werkelijk te eten bij Selly's Toko. Vlotte thuisbezorgdienst,op aanvraag komt zij het bij u thuis voor bereiden, smaakt fantastisch, een ware smaakexplosie in uw mond. Een jong startend dynamische bedrijf, dat veel toekomstperspectief heeft. De prijs is voor iedereen betaalbaar, een echte aanrader.'

Voor meer tips over de lekkerste producten van de stad, zoek op google op 'lekker Dichtbij'. Kijk volgende week woensdag op de achterpagina van Stadsblad De Echo of op deze site voor de uitslag en volg #lekkerdichtbij ook op Twitter.