Stijlvol wonen op de Zuidas

16 october 2014

Als opvolger van de onlangs opgeleverde ontwikkeling van ZuidSchans 'OpZuid' wordt Blok 4 een gebouw met een bijzondere uitstraling. En dat beperkt zich niet tot de buitenkant. Ook achter de gevels krijgt het gebouw karakter, met een grote variatie aan appartementen, hoge plafonds, grote raampartijen en royale buitenruimtes. Kopers praten na aankoop mee over de indeling en inrichting.

Samen maken we de woning die bij u past. Dat is het motto bij Blok 4. Hoe werkt dat? Door belangstellenden helemaal in het begin te vragen naar hun woonwensen. Crowdsourcing heet dat.

Toch wordt niet blanco begonnen. Behalve de uitstraling staat inmiddels ook vast dat Blok 4 twee kleine torens van zes verdiepingen krijgt, en één grote toren van 23 verdiepingen. De kleine torens krijgen alleen huurappartementen, de grote toren huur- en koopappartementen. De koopappartementen zijn allen op de bovenste verdiepingen gelegen

Vanuit de grote ramen stroomt veel licht naar binnen. Daarnaast is er een royale buitenruimte, in veel gevallen georiënteerd op het zuiden.

Behalve woningen krijgt Blok 4 twee commerciële ruimtes. Deze komen op de begane grond. Een ervan biedt eventueel plaats aan een horecagelegenheid. De entree, eveneens op de begane grond, wordt royaal opgezet en krijgt net zo'n statige uitstraling als het gebouw zelf. Vanuit de entreehal, maar ook vanuit de garage, zijn er twee snelle liften naar alle verdiepingen. Onder het maaiveld komt een parkeergarage.

Meer informatie via: www.zuidaswonen.nl .