C-lab Galerie in broedplaats De Vlugt geopend

22 april 2013

De collectie van de galerie bestaat onder andere uit abstracte schilderijen, expressionistisch werk, foto's, glaskunst en sculpturen. Naast een sprankelende expositieplek wordt de C-lab Galerie een hot-spot waar kunstenaars en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast is er ook ruimte voor dialoog, educatie en presentatie.

Projecten in de buurt

De commissie die over de verkoop van de kunst berekend wordt, wordt gebruikt om wijk- en buurtgerelateerde kunstprojecten te ondersteunen. Zo introduceert Kunstwest een geheel in de geest van deze tijd een andere en socialere manier van kunstverkoop. KunstWest is actief op het gebied van kunst en cultuur in Nieuw-West. Een gebied met weinig aandacht voor beeldende kunst. KunstWest is de verbindende factor tussen bewoners en doet dienst als platform voor ontmoetingen tussen professionele kunstenaars en actieve liefhebbers.

De C-lab Galerie is iedere vrijdag en zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op tel. 06-28954107 of [email protected]. Klik hier voor de website.