Indische BuurtGala

06 october 2014

Het Gala vindt plaats in Stayokay; het historische gebouw uit 1900 op het Timorplein. Het BuurtGala begint om 19.00 uur.

Het thema van het BuurtGala is 'Vraag het je Buur(t)'. Het doel van het Gala is om nieuwe verbindingen met verschillende partijen uit de buurt tot stand te brengen en elkaar te inspireren. 'We willen relaties creƫren tussen mensen en organisaties uit diverse sectoren. We nodigen interessante buurtpartijen uit - grote en kleine bedrijven, bewonersinitiatieven, zzp-ers, opleidingsinstituten, stichtingen, fondsen en woningcorporaties - om met elkaar aan tafel te komen zitten,' aldus de organisatie.

De opbrengst van het Gala zal naar vier initiatieven gaan die zich inzetten voor kinderen uit de buurt: Oost Indisch Groen ter bevordering en bewustmaking van gezonde voeding, Speeltuin Batavia, voor verbetering van recreatieruimte voor kinderen, Talentontwikkeling via Klassiek rondom de Klas en speciale aandacht voor Check me Move, die zich actief inzetten voor kinderen met autisme.

De volgende partijen hebben al een tafel en/of een aantal stoelen gereserveerd: Het OLVG, Civic, Bar Joost, Eigen Haard, VU, Lohr Liften, Bloemstylist Hettie Drost van Plokje, We as Amsterdam Uni College en Hotel Arena.

Wilt u ook een tafel of een stoel reserveren voor dit evement? U betaalt per stoel 250,- euro (BTW-vrij). Per tafel kunt u acht stoelen reserveren. De kosten voor het Gala zijn fiscaal aftrekbaar. U zult een factuur op bedrijfsnaam ontvangen. Neem voor een plek contact op met Annemarie van der Geest via indischebuurtgala@gmail.com of bel 06-40629566.