Doe mee en kies: de 1e Amstelveense Architectuurprijs

04 september 2013
Amstelveen

Meld daarom jouw favoriete woning of ander type gebouw aan (liefst met een foto, maar in ieder geval met het juiste adres) door een mailtje te sturen aan [email protected].

Er zijn twee categorieën: 1. Woningen 2. Overige Gebouwen (zoals kantoren, schoolgebouwen). De voorwaarde is dat de gebouwen in of na 2010 moeten zijn opgeleverd. Daarnaast gaat het om gebouwen die liggen in de gemeente Amstelveen. Als je iets inzendt kun je je keuze motiveren, maar dat hoeft niet. Je mag één object aanmelden of meerdere.

Als alle inzendingen zijn verzameld maakt een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van de gerenommeerde publiciste Indira van 't Klooster, een selectie van tien woningen en tien overige gebouwen. Deze twintig objecten zullen vanaf 23 september in deze krant en op dichtbij.nl worden getoond. In de week van 21 oktober kan er gestemd worden via dichtbij.nl. Ook daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Je favoriete woning of ander gebouw kun je tot 15 september aanmelden via het e-mailadres [email protected]. Over de inzendingen kan niet worden gecorrespondeerd.

De architectuurprijs is een initiatief van de Gemeente Amstelveen in samenwerking met: Bouwfonds Ontwikkeling, AM, De Heemraad bv en Eigen Haard.

In Amstelveen is behoorlijk wat architectuur te vinden. Heb jij een favoriet? Meld het door een mailtje te sturen aan [email protected].