Maastricht School of Management finalist voor Amba Innovation Award

12 december 2016
Maastricht

Tweede nominatie!
Het is een eer voor MSM om voor de tweede keer voor deze innovatieprijs genomineerd te zijn. In 2014 was MSM ook een van de finalisten voor de prestigieuze award. Toen werd MSM genomineerd voor haar innovatieve stappen om business scholen en MBA onderwijs op te richten en te versterken in lage-lonenlanden, fragiele staten en transitie-economieën. Het is de eerste keer dat een Nederlandse business school twee keer voor deze toonaangevende prijs genomineerd is.

Over AMBA
De Assocation of MBAs (AMBA), opgericht in 1967, is een internationale, neutrale autoriteit op het gebied van postgraduate managementonderwijs. De AMBA accreditatie is een wereldwijde standaard voor alle MBA-, DBA- en Master-programma’s. Momenteel is de top 2% van business scholen in meer dan 70 landen AMBA geaccrediteerd.

Over Maastricht School of Management
MSM is een van de oudste en meest internationale business scholen van Nederland, en biedt haar onderwijsprogramma’s op het gebied van management en ondernemerschap aan in en op diverse locaties in de wereld in samenwerking met partner instituten. Slechts 2% van de business scholen wereldwijd is AMBA geaccrediteerd. MSM is een van hen. Daarnaast is MSM de enige business school in Limburg dat een NVAO-geaccrediteerd MBA programma aanbiedt.