Welke vrijwilliger is voor jou een ster?

25 november 2016
Maastricht

Als blijk van waardering reikt de gemeente Maastricht ook in 2017 weer de Vrijwilligersprijs uit. Iedereen die vrijwilligerswerk doet, komt daarvoor in aanmerking. De winnaars kunnen rekenen op een geldbedrag van € 2.000,- en een mooi bronzen beeldje. Zij mogen het geldbedrag besteden aan het vrijwilligerswerk dat zij doen.

Nomineer jouw Vrijwilliger

7 categorieën. De buurman die ouderen in de wijk helpt, de EHBO'er bij evenementen, het bestuurslid van de muziekvereniging, de beheerder van het parkje, de jeugdleider van de sportclub. Allemaal vrijwilligers die onmisbaar zijn. Welke vrijwilliger is in jouw ogen een echte Ster? Nomineer hem of haar voor de Vrijwilligersprijs 2017. Je hebt tot en met 31 december om dat te doen. Daarbij kun je kiezen uit 7 categorieën: sport, kunst, zorg, welzijn, groen, bedrijvigheid en veiligheid.

Jury. Een deskundige jury selecteert per categorie 3 vrijwilligers. De winnaars van vorig jaar kiezen voor elk van de 7 categorieën vervolgens 1 prijswinnaar.

Officiële prijsuitreiking. De burgemeester nodigt de prijswinnaars uit voor de officiële prijsuitreiking. Deze vindt plaats op zaterdag 11 maart, de dag van de landelijke vrijwilligersactie NLDoet.