Een persoonlijk afscheid bij Van Ballegooijen Uitvaartverzorging

23 november 2016
Rotterdam

Van Ballegooijen Uitvaartverzorging is een uitvaartverzorging die voor, tijdens en na een uitvaart wil bijdragen aan een zo goed mogelijke verwerking van het verlies. Dit doen ze door het belang en de unieke wensen van de nabestaanden voorop te stellen. Hier geven zij invulling aan door middel van heldere en eerlijke informatie, persoonlijke aandacht, vertrouwen en kwaliteit. 
Cultuur en religie  Elke uitvaart is anders en persoonlijk en soms afhankelijk van een bepaalde achtergrond of cultuur. Van Ballegooijen Uitvaartverzorging wil een waardig afscheid voor iedereen mogelijk maken, omdat zij geloven dat een goed afscheid je verder helpt. Daarom is het belangrijk dat een uitvaart aan alle wensen van de overledene en de nabestaanden voldoet. Dat geldt voor iedere cultuur en (niet-) religieuze achtergrond. 
Vastleggen van uw wensen  Het is niet altijd makkelijk, maar door vooraf uw uitvaart te bespreken of het laten vastleggen van uw uitvaart maakt u het uw nabestaanden op het moment van overlijden iets minder moeilijk. Van Ballegooijen Uitvaartverzorging staat ook voor u klaar om uw wensen en mogelijkheden op een rij te zetten en eventueel vast te leggen in een wilsbeschikking. Daarnaast is het ook mogelijk een deposito, koopsompolis of uitvaartverzekering af te sluiten. 
Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens. 
Van Ballegooijen Uitvaartverzorging  Tel. 010 – 4855110  [email protected]  www.ballegooijen.nl 
Strevelseweg 335  3073 DZ Rotterdam 
Bas Paauwestraat 64  3077 MP Rotterdam 
- GESPONSORDE REDACTIE -