Stichting Omgaan met Angst organiseert zaterdag weer een wandeling

13 november 2016
Roermond

Deze keer gaat de wandeling in de omgeving van het Birgeler bos, dat deel uitmaakt van het Duits-Nederlands Grenspark Maas-Swalm-Nette. De route gaat vooral door bosachtig gebied. Onderweg passeert de wandelaar kruisen en kapellen. Ook kent de route mooie hoogteverschillen met menshoge varens.

Wandeling voor angstpatiënten

De wandeling is ook geschikt voor de minder geoefende wandelaar en gaat ongeacht de weersomstandigheden door. De deelnemers starten om 13:30 uur vanaf de parkeerplaats van Centrum voor natuurbescherming Haus Wildenrath, Naturparkweg 2, Wegberg. Na afloop is er gelegenheid om samen nog wat te drinken en/of te eten. Er zijn geen kosten aan de wandeling verbonden. Kunt u door onvoorziene omstandigheden niet op tijd aanwezig zijn (bel 06-83223284 - mevrouw Bömers), dan wordt er even op u gewacht.

Stichting Omgaan met Angst

De stichting Omgaan met Angst organiseert al jaren wandelingen speciaal voor angstpatiënten, hun partners en/of vrienden. Ze komen tegemoet aan de behoefte om op een gezellige en ongedwongen manier lotgenoten te ontmoeten. Iedere derde zaterdag van de maand worden ze in Midden-Limburg georganiseerd.