Grootste Virtual Reality Experience Center van Europa opent in Eindhoven

26 august 2016
Eindhoven

In het Enversed Center wordt de kracht van virtuele ervaringen ingezet voor games, escape rooms, teambuilding, workshops, en trainingen. Deze ervaringen zijn voor zowel de particuliere als zakelijke markt ontwikkeld door het eigen productieteam.

De omgeving biedt ruimte voor honderd gebruikers per uur die de grenzeloze wereld van Virtual Reality samen met hun familie, vrienden en collega’s gaan ontdekken.

Beleving
Enversed gelooft dat virtual reality een unieke beleving biedt, wanneer je deze met meerdere mensen kunt ervaren en delen. "Het is ontzettend leuk om met vrienden of collega’s op te gaan in een virtuele wereld. Je kunt bij ons samen racen door een wolkenlandschap in een luchtschip, ontsnappen van een onbekende planeet en nog veel meer", zegt Sander Winters, medeoprichter van Enversed.

Voor het inrichten van de centers met computer hardware heeft Enversed een partnership met MSI, een wereldspeler op het gebied van snelle game computers. Beide bedrijven zijn pioniers op het gebied van VR innovatie. Door de krachten te bundelen willen beide partijen een bijzondere en exclusieve beleving voor de toekomstige bezoekers realiseren.

Enversed Virtual Reality Centers zijn specifiek ontworpen voor mensen die voorbij willen gaan aan het alledaagse en die grensoverschrijdende virtuele ervaringen willen beleven samen met hun vrienden, familie en collega’s. Wie als eerste de wereld van Enversed wil verkennen, kan dat vanaf eind oktober dit jaar, waar tijdens de feestelijke opening de eerste fase van het Center wordt gepresenteerd.