Tijdelijke afsluiting Schipholdraaibrug verplaatst van 10 naar 16 augustus

08 august 2016
Badhoevedorp

Fietsers en voetgangers volgen tijdens de afsluiting de omleiding die sinds mei is ingesteld voor bromfietsers, via de Bosrandbrug, het Amsterdamse Bos en vice versa. De afsluiting heeft geen gevolgen voor de scheepvaart.
De afsluiting is noodzakelijk om wanden te plaatsen van het nieuwe landhoofd, de plek waar de brug aansluit op de Schipholdijk. Om hier goed bij te kunnen, wordt de Schipholdraaibrug open gezet.
 
Herstelwerkzaamheden
De werkzaamheden op 16 augustus zijn onderdeel van herstelwerkzaamheden aan de Schipholdraaibrug, die afgelopen mei zijn begonnen. De brug is al sinds februari 2014 dicht na verzakking van het landhoofd aan de kant van Haarlemmermeer. Autoverkeer en bromfietsers worden sinds die tijd omgeleid, fietsers en voetgangers kunnen wel over de brug. Behalve dus op dinsdag 16 augustus. Dan moeten zij tussen 06.00 en 20.00 uur omrijden via de Bosrandbrug.
 
Meer informatie
Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: [email protected]. De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/schipholdraaibrug .