HVC-bridgetalent slaat toe in Utrecht

25 may 2016
Nieuw-Vennep

In de trein naar Utrecht werden de verschillende bridgeconventies nog even doorgenomen onder leiding van de bridgedocenten. Met name bij het NK minibridge waren de verwachtingen hooggespannen gezien de tweede en vierde plaats van vorig jaar.

Verdienstelijk
En die kwamen uit. Roxanne Eenjes en Emma Janssen stonden halverwege het toernooi zelfs op de eerste plaats maar werden uiteindelijk zeer verdienstelijk tweede. Toen ook nog bleek dat Stan Deutekom en Renzo Hogenboom de derde plaats hadden behaald, was er alom tevredenheid in het HVC-kamp.

De verwachtingen voor het NK pupillenviertallen waren minder hoog gezien het sterke deelnemersveld met onder meer de Nederlandse vertegenwoordigers voor het komende jeugd-EK in Denemarken.

Verrassing
De verrassing was dan ook groot toen bleek dat het HVC-team bestaande uit  Eline Boerekamp, Roos Bouckaert, Carolien Elshout en Pieter Hoogland heel knap derde was geworden.

Ook het HVC-team met Casper Harleman, Gijs Jansen, Arthur Trautwein en Pieter van Zweeden zette een prima prestatie neer door de vierde plaats voor zich op te eisen. Met de nodige medailles en prijzen op zak werd de terugreis in de trein naar Nieuw-Vennep een groot feest.