60-jarig huwelijk voor actieve bewoners Horizon

02 may 2016
Hoofddorp

Na het officiƫle gedeelte, de toespraken van burgemeester Theo Weterings, de bestuurder van stichting PCSOH, Erik Zwart, en de voorzitter van de Cliƫntenraad, Stien van Nieuwenhuijzen, was het tijd voor een drankje en een hapje en kon het bruidspaar worden gefeliciteerd door alle aanwezigen.

L. de Waardt en C. de Waardt-Jobse hadden ook stralend weer op hun trouwdag, 60 jaar eerder. Ze kregen een dochter en hebben inmiddels een schoonzoon en twee kleindochters. Het echtpaar woont sinds een aantal jaren in een aanleunwoning bij Horizon. Dit met veel genoegen. Zij hebben goede contacten met Horizon; de heer De Waardt is actief betrokken bij een aantal activiteiten (kienen, klaverjassen en biljarten) en mevrouw De Waardt-Jobse is zelfs wekelijks een avond aanwezig als vrijwilligster bij de receptie.

Op de vraag wat hen al die jaren in liefde aan elkaar heeft verbonden gaven beiden aan dat zij oprecht zorg dragen voor elkaar, zorgzaam zijn voor elkaar vanuit het hart. Het echtpaar is kerkelijk aangesloten bij de Protestantse Gemeente Hoofddorp, namens de gemeente was Mario Boelen, pastoraal werker, bij het feestelijke moment aanwezig.

De burgemeester heeft een persoonlijke toespraak gehouden en overhandigde het bruidspaar een mooi boeket bloemen. Hierna heeft hij nog een poosje gezellig gesproken met het jubilerende echtpaar en hun familie.

De viering is nog niet voorbij, want aanstaande zaterdag is een feest met familie en vrienden.