'Endless wereldwijd snelst groeiende sieradenmerk'

13 april 2015
Hoofddorp

De armband is geheel naar eigen idee te stylen met de mooiste charms, waarbij gekozen kan worden uit 400 verschillende soorten zoals sterretjes, bloemetjes, hartjes, maar ook kettinkjes of ringetjes, in geelgoud verguld, rosé goud verguld en sterling zilver. 'De Endless collectie bestaat ruim een jaar en is wereldwijd het snelst groeiende sieradenmerk met op dit moment 3000 verkooppunten,' vertelt Tom de Haas.

'Het populaire merk heeft inmiddels de Amerikaanse, Australische en Europese markt veroverd. Ieder seizoen komen er nieuwe kleuren bij. Dit voorjaar is de roze, mint en lila lederen armband nieuw. Het idee achter Endless Jewelry is dat vrouwen hun sieraad naar eigen inzicht kunnen ontwerpen en aanpassen aan hun outfit.' Binnen de Endless collectie heeft Jennifer Lopez haar eigen lijn gecreëerd. Dit seizoen komen daar de antraciet en crème metallic kleuren bij. Met haar unieke armbanden en bedels wil ze haar glamour en de kwaliteit van Endless weerspiegelen. De lederen armbanden zijn te koop vanaf 39 euro en de bedels vanaf 19 euro.

Goodiebags
Aanstaande zaterdag brengt Juwelier de Haas de Endless sieraden onder de aandacht aan het winkelend publiek. Tijdens het event wordt de collectie getoond en worden goodiebags en flyers uitgedeeld. Klanten kunnen de flyer weer inleveren en maken vervolgens kans om een armband ter waarde van 300 euro te winnen. Het event duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Juwelier de Haas
Marktplein 262
023-5614076
www.juwelierdehaas.nl