Naakt zwemmen in het Amstelbad in Ouderkerk

07 april 2015
Ouderkerk aan de Amstel

Tijdens de opening van het nieuwe seizoen wordt er om 14 uur gestart met het traditionele "kwartjes duiken", waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 april is de mogelijkheid om zwemabonnementen met korting te kopen aan de kassa van het zwembad. Tevens kan er ter plekke worden ingeschreven voor zwemlessen.

Vanaf dit seizoen is er elke zaterdagochtend tussen 9 en 10 uur in het Amstelbad een naturistenuurtje. Voor dit uur geldt het normale toegangstarief en badkleding mag tijdens dit uur thuis worden gelaten.

Het avondkaartje blijft dit jaar bestaan. Met dit kaartje is het mogelijk om voor twee euro op maandag en donderdag van 18 uur tot 20 uur te zwemmen.

Het Amstelbad organiseert zaterdag 20 juni een midzomerspektakel. Samen met een aantal andere verenigingen uit de gemeente zullen er verschillende activiteiten in en rond het zwembad plaatsvinden. Mensen kunnen genieten van live muziek en zich vermaken met sport- en spelactiviteiten. Op de kunstmarkt kan iedereen eigengemaakte kunst verkopen. Zelf op de kunstmarkt staan, kan ook door aan te melden via info@amstelbad.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van het zwembad www.amstelbad.nl.

Wat vind jij er van dat je elke zaterdagochtend naakt kan zwemmen in het Amstelbad? Laat het hieronder weten in een reactie.