Bekers voor Jemi Dancestudio

23 march 2015
Wormerveer

De afgelopen twee zondagen reisden de vier wedstrijdteams van Jemi Dancestudio af naar Wageningen en Noordwijk om het op te nemen tegen diverse dansscholen uit Nederland en Belgiƫ. In de categorie 2 jazz/modern heeft het wedstrijdteam van Jemi Dancestudio zowel de tweede als derde plek weten bemachtigen. De jongste talenten, genaamd #LIL'FREAKZ, behaalden in Wageningen de tweede plek in de categorie 0 en afgelopen weekend wisten ze dit in Noordwijk zelfs te overtreffen door met de eerste prijs naar huis te gaan.

Het wedstrijdteam tot 15 jaar, genaamd #FREAKZz, heeft in Noordwijk zowel een eerste en derde plaats weten te behalen. Daarnaast deed ook het wedstrijdteam #FREAKIN-D mee in de categorie 16+. Dit team eindigde op de tweede plek.

De coaches Elizabeth Boerjan en Selina Palmboom zijn uiterst trots op de behaalde resultaten van hun wedstrijdteams. "Ondanks de vele trainingen en maximale inzet van de wedstrijdteams, hadden wij gezien de zware concurrentie nooit durven dromen om met zoveel bekers naar huis te gaan!"