Jubileumconcert jarig koor Summertime

31 october 2014
Alphen aan den Rijn

Summertime werd in het najaar van 1994 opgericht door enthousiaste ouders van het kinderkoor De Nieuwe Lente. Het jubileum wordt gevierd met een bijzonder concert. Zo mogen introducés van koorleden meedoen aan een scratch. In een middag tijd leren ze drie bekende nummers te zingen. Diezelfde avond worden de nummers opgevoerd voor publiek.

Op het repertoire staan gouwe ouwe, zoals een medley uit de musical Miss Saigon en de beste nummers van musicallegende Andrew Lloyd Webber. Maar de koorleden hebben ook hard geoefend op nieuwe nummers. Zo zingen de Alphense zangers en zangeressen het nummer Listen uit de musicalfilm Dreamgirls. Deze musical is onlangs landelijk in première gegaan. Ook een medley van Jersey Boys is te beluisteren.

Vorig jaar won Summertime de verkiezing Leukste koor van Alphen dat georganiseerd werd door het centrummanagement Stichting Alphens Korenfestival. De hoofdprijs: de zaalhuur in theater Castellum voor een kooroptreden. Summertime is dan ook extra trots om geïnteresseerden uit te nodigen voor haar jubileumconcert Oh what a night!.

Kaarten a 17,50 euro en zijn nog beperkt te bestellen via info@koorsummertime.nl. Het concert begint 20.00 uur.

www.koorsummertime.nl