Baubles Parade op Museumplein

08 september 2014

Annemarie van Gaal (sinds 2008 ambassadeur voor SOS Kinderdorpen): "Ik ben ervan overtuigd dat het geven van liefde en hoop aan kinderen en hen op te laten groeien tot volwassenen met perspectief, de basis is van een betere wereld.'

Jerry Winkler (ex-dakoze en nu miljonair) heeft een groot hart voor daklozen en zet zich daarom ook in voor SocialSofa en de Baubles Parade. 'Kansarme jongeren blijven aan het werk dankzij de Baubles Parade. Een groot aantal jongeren werkt bij Pantar met trots en plezier mee aan het mozaïeken van de ontwerpen.'

De kunst Baubles in het hartje van Amsterdam zijn ontworpen door gerenommeerde en jonge getalenteerde kunstenaars. Ze zijn nog tot en met 5 oktober te bewonderen en worden tot en met 5 oktober online geveild op www.baublesparade.com. De opbrengst gaat naar het goede doel: SOS Kinderdorpen. De Baubles staan dan net zoals vorig jaar naast de vijver voor de ingang van het Rijksmuseum. De bedoeling is om de Baubles Parade ieder jaar nog groter te maken om nog meer geld in te zamelen voor SOS Kinderdorpen.

SocialSofa was de organisator van de feestelijke opening van de 26 mozaïek Baubles op het Museumplein. De Baubles Parade is een samenwerking van SocialSofa en Pantar en steunen daarmee SOS Kinderdorpen. Iedereen kan bieden op de Baubles tijdens de veiling. De opbrengst gaat naar het goede doel: SOS Kinderdorpen. Je kan de mozaiek bollen kopen via www.baublesparade.com.

SocialSofa is een bedrijf die mozaïekproducten maakt zoals de SocialSofa, de SocialHocker, de SocialDivan, de SocialBin en de SocialBauble. SocialSofa steunt niet alleen SOS Kinderdorpen, maar zet zich ook in voor de jongeren in Nederland. Kansarme jongeren blijven aan het werk dankzij de Baubles Parade. Een groot aantal jongeren werkt bij Pantar mee aan het mozaïeken van de ontwerpen.