De Vers & Brocante markt zet de barbecue aan!

30 june 2014
Beverwijk

De gezellige Bourgondische markt zal ook dit keer weer vol staan met overheerlijke versproducten afgewisseld met unieke en aparte brocante.

Dit keer heeft de markt het thema barbecue. U zult aanstaande zaterdag speciale vers producten, van over de hele wereld, aantreffen die u uitstekend kunt gebruiken voor een gezellig barbecue weekend!

De Vers & Brocante markt staat er inmiddels om bekend dat het een dagje plezier is in Beverwijk. Slenteren langs de kraampjes, gezellig bijkletsen op één van de terrassen en genieten van de live muziek.

Daarom hebben deze editie de "Beverwijkse gildeslagers" van de markt de handen ineen geslagen en bieden aan de eerste duizend bezoekers een koeltas aan! Zo kunt u de hele dag vertoeven op de markt en uw producten ook daadwerkelijk koel en vers mee naar huis nemen!

De beste start van de vakantie is even proeven van het Franse sfeertje in de Zeestraat, en het weekend beginnen met een gezellige barbecue met vrienden en familie?..kom proeven, genieten en beleven op de Vers & Brocante markt!

Bienvenue, in de Zeestraat Speciaalstraat!