Maatschappelijke beursvloer: is er een notaris in de zaal?

11 april 2014
Maastricht

Ramona Batta van  mr. Ramona Batta c.s. Gerechtsdeurwaarders en Batta Bewindvoering, Schuldhulpverlening en Financiële coaching, was vorig jaar een van de 'maatschappelijk betrokken bedrijven' die op de beursvloer aanwezig waren. ,,In eerste instantie om onze juridische kennis en deskundigheid op het gebied van bewindvoering aan te bieden aan bedrijven die deze kennis zoeken en nodig hebben”, zegt ze. Ze schreef er zelfs een boek over: Boeien voor de bewindvoerder, een handleiding uit en voor de praktijk van de bewindvoering in Nederland. ,,Later werd ik ingeschakeld om de notaris te helpen met de inschrijvingen van de op de beurs tot stand gekomen matches. Dat kan namelijk ook gebeuren door een gerechtsdeurwaarder.”
 
Batta vindt de beursvloer een sterk evenement. ,,Het is laagdrempelig, waardoor je een grote groep nieuwe mensen kunt ontmoeten. Ook was ik verrast hoe aanbieders en vragers op heel creatieve wijze kenbaar maakten wat ze aanboden en zochten.”  De deelname aan de beursvloer is haar prima bevallen, en voor herhaling vatbaar: ,,Het was de tweede keer dat ik meedeed, en het evenement heeft zich sterk verbeterd en in de markt gezet. Op 15 april doe ik weer mee!”
 
De derde Maatschappelijke Beursvloer Maastricht is volgende week dinsdag 15 april in stadion de Geusselt. Burgemeester Onno Hoes verzorgt om 14.00 uur de opening. Inschrijven kan nog steeds via deze link